Logo Meister
Lindura-Holzboden in Eiche authentic in einem Wohnzimmer

Wij houden van mooie vloeren

Wij willen uw huis nog mooier maken. Met hoogwaardige vloerbedekkingen die precies bij u passen. Met stijlvolle panelen die bijzondere accenten aanbrengen. Met producten Made in Germany, die een zeer hoge kwaliteit, een perfecte look, optimaal comfort en een goed gevoel met elkaar verbinden..
onze producten
Lindura-Holzboden von MEISTER

Lindura houten vloer

Echt karakter. Sterke vloer. De nieuwe Lindura houten vloer.
meer lezen over Lindura
Vinylboden ohne Vinyl von MEISTER

Designvloer MeisterDesign

De Vinylvloer zonder Vinyl. Met alle voordelen. Zonder de nadelen.
naar de vinylvloer zonder vinyl

Producten ontdekken, kennis vergaren en inspiratie opdoen 

Het merk MEISTER 

Wij willen uw huis nog mooier maken. Met hoogwaardige vloerbedekkingen die precies bij u passen. Met stijlvolle panelen die bijzondere accenten aanbrengen. Met producten Made in Germany, die een zeer hoge kwaliteit, een perfecte look, optimaal comfort en een goed gevoel met elkaar verbinden. Ons plezier in innovatie is bepalend voor ons – en dat blijkt op vele fronten: bij onze producten, bij onze hele onderneming en bij de manier waarop wij samenwerken. Altijd coöperatief en eerlijk, maar ook doelgericht en betrouwbaar, om onze klanten over de hele wereld altijd een eersteklas assortiment en perfecte service te kunnen bieden. Als familiebedrijf denken we ook aan toekomstige generaties. Daarom is respect voor de natuur en haar grondstoffen voor ons vanzelfsprekend.

We zijn weliswaar een mondiaal opererende onderneming, toch zijn we vast verankerd in onze vestigingsplaats. Deze herkomst vinden wij zo belangrijk dat we hem niet alleen in het merk MEISTER, maar ook in de naam van ons bedrijf vereeuwigd hebben. “MeisterWerke” slaat natuurlijk op onze producten, maar verwijst in eerste instantie naar het plaatsje Meiste in het noorden van het Sauerland. Hier bevindt zich sinds 1930 ons hoofdkantoor.